top of page

VERANI

A Verani egy Budapest 8. kerületében található lakóterületre tervezett projekt. Ez a tér 130 négyzetméteres, terasszal együtt. A megrendelő igényeit követve és életstílusának megfelelően a következő térbeli átalakításokat végeztük el: előszoba, nappali, konyha, mosókonyha,

egy kis tároló, WC, fő hálószoba, gardróbszekrény, privát fürdőszoba, iroda-vendégszoba, és egy pihenőhelyiség jacuzzival és szaunával.

 

Időtlen stílust választottunk, ahol a tégla, a fa tónusok és a természet színei dominálnak, a magánterületeken pedig a kontrasztos anyagok és a sötét árnyalatok használata mellett döntöttünk, hogy ezzel a nagyobb magánélet és elegancia érzetét keltsük. Míg a nyilvános helyiségekben a fehér, a rusztikus textúrák és a természetes tónusok fontos szerepet játszanak és fényt, tágasságot és frissességet biztosítanak ezzel a környezet számára.

A fürdőszobában a természetes környezet tónusait javasoltuk, a mediterrán mozaikokkal borított padló azonban kiemeli a teret, mint főszereplőt, ahol a természetes pihenés a tér lényege.

Az otthon világítása az egyes tereknek megfelelően van kialakítva, minden területen egy általános és egy tompított világítási pontot terveztünk. Az ilyen típusú világítástechnikák az adott alkalomnak megfelelően alkalmazhatóak, legyen az aktív vagy pihentető pillanat

FURNITURE VERANI.png

1

2

3

4

5

6

7

bottom of page