top of page
LOGO-HBELLORIN NEGATIVO.png
FINGERPRINT

JUST LIKE A

Az ujjlenyomatunk egyedi emberként határoz meg minket, nincs két egyforma ember, akinek ugyanaz az ujjlenyomata, ebből a gondolatból indulunk ki a szlogenünkkel. "olyan, mint egy ujjlenyomat". Minden ügyfél olyan személyre szabott tervezést érdemel, amely megfelel az igényeinek, de olyan exkluzív stílust is igényel, amely kiemeli a többi közül.

Építészeti és belsőépítészeti megoldásokra

szakosodott cég vagyunk, amely a felhasználó számára pozitív élményeket teremt az élvonalbeli innováció és kreativitás segítségével.

Optimalizáljuk a teret és értéket adunk ügyfeleink ingatlanjaihoz, biztosítva az ügyfelek legmagasabb szintű elégedettségét. Olyan, mint egy ujjlenyomat - ez a filozófiánk.

Miért válasszon minket?

Egy ingatlan vásárlásakor vagy építésénél a fő szempont, hogy megértsük, megfelel-e az a kívánt elvárásoknak. Kétségek merülhetnek fel, amikor a teret álmai házává alakítjuk át. Elgondolkodhat azon, hogy ki fog segíteni az építési munkálatokban, befektetés esetében pedig az aggodalomát arra fogja összpontosítani, hogy jó százalékos megtérülést kapjon. A Hbellorin-nál minden ügyfélnek egyénre szabott megoldásokat kínálunk, hogy ez az út kellemes és kielégítő élmény legyen.

Mi örömünkre szolgál

Büszkék vagyunk a munkánkra, és öröm, megtiszteltetés és kiváltság minden ügyfelünkkel együttműködni életmódjuk javítása érdekében. Meggyőződésünk, hogy egy harmonikus térben élve javul az életünk és ez hozzájárul a boldogságunkhoz.

DSCF5336.jpg

Mit csinálunk mi?

 

Építészet és Belsőépítészet

Az ötletek kikristályosítása, az igények felmérése és egyedi stílusok kialakítása minden ügyfél számára funkcionális és kreatív módon.


3D Vizualizáció (belső terek, külső terek és tereprendezés) 
 A 3D vizualizációt használjuk az optimális döntéshozatal érdekében, hogy a legjobb végeredményt érjük el. Ez teljes bizalmat biztosít, hogy minden fél világosan és pontosan megértse a tervezési javaslatokat.

Projektmenedzsment:

Nyílt, átlátható módon biztosítjuk a projekt sikerét a munka minden egyes szakaszának irányításával és ellenőrzésével.

KÜLDETÉSÜNK

Átadni szenvedélyünket, értékeinket és minden ügyfelünk iránti elkötelezettségünket, hogy ezáltal egy ideális teret hozzunk létre, legyen szó otthonról vagy üzletről. Maradandót alkotunk, szakemberként ez határoz meg minket.

KITEKINTÉS

Elérni, hogy márkánk elismert és figyelemre méltó legyen, és a művészi látásmód kivetítése révén exkluzív, elegáns belsőtereket alkossunk az európai kontinensen.

bottom of page