Kövessen minket

FINGER PRINT

JUST LIKE A

A "Mint egy ujjlenyomat" szlogennel és az exkluzivitás jegyeivel, a Hbellorin Interior Design cég utat tör magának a magyar és az európai piacon a venezuelai tervező, Héctor Bellorín vezetésével. 

Szenvedélye, látásmódja, értékei, és a projektek iránti elkötelezettsége tette őt e versenyszakma győztesévé.

​Az avantgárd és a neuromarketing koncepcióknak a tervekhez való igazítása lehetővé tette, hogy innovatív tereket teremtsen a piac új igényeinek megfelelően.

​Munkásságának, amely kilenc évvel ezelőtt Venezuelában kezdődött, központi aspektusai:

a tervezés és a projektmenedzsment.

Európai tartózkodása lehetővé tette számára, hogy kibővítse látókörét és a kontinensen is bemutassa műveit, amelyek minden egyes lakóhelyi és kereskedelmi projektben a művészeti és funkcionális lehetőségek egységét tükrözik, ahol nemcsak az esztétika, de a praktikusság is fontos, így adva a legjobb eredményt.

KÜLDETÉSÜNK

Átadni szenvedélyünket, értékeinket és minden ügyfelünk iránti elkötelezettségünket, hogy ezáltal egy ideális teret hozzunk létre, legyen szó otthonról vagy üzletről. Maradandót alkotunk, szakemberként ez határoz meg minket.

KITEKINTÉS

Elérni, hogy márkánk elismert és figyelemre méltó legyen, és a művészi látásmód kivetítése révén exkluzív, elegáns belsőtereket alkossunk az európai kontinensen.