1/28

Két olyan ember együttélésére tervezett elosztás, akik meg kívánják tartani térbeli szabadságukat. A két hálószobát egy folyosó választja el egymástól. Mindkét hálószobában van egy 140 x 200 cm-es ágy, mindkettő rendelkezik beépített szekrényekkel, íróasztallal és külön ablakkal.
 

A folyosó olvasótérnek lett kialakítva, és az is szempont volt, hogy innen a teljes tér belátható legyen.

​​​Amint látható, a földszinten a lépcső alatti holttér ki van használva, ide került a konyha, főzőlappal, sütővel és a szagelszívóval. A földszinten található a többi közösségi tér is, így a nappali, az étkező, a mosdó és a mosószoba.

Az itt látható design bútorok közül néhány a Hbellorin terméke, ami exkluzivítást kölcsönöz a lakásnak.

1/31
1/12
1/26

A Metál Projekt egy olyan tér létrehozása, ami kielégíti a metál zene iránt rajongó ügyfelünk igényeit és ízlését.

 

A fő elképzelés az volt, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk a metál zene iránti szenvedély és a design között. Ezért döntöttünk úgy, hogy beépítünk fém elemeket és felületeket, mint réz, vas, valamint betont és oxidált elemeket, de ehhez hozzáadtunk fa burkolatokat is, ami viszont melegséget kölcsönöz.

​ 

A teret okosan kockákra osztottuk: a fenti részre, ahol a gardrób és a hálószoba található, és az alsó szintre, ahol a nappalit, konyhát, fürdőszobát és a mosószobát helyeztük el.

Két Szobás Lakás

''52 Négyzetméteren Két Hálószobás Lakás''

1/18

''27 Négyzetméterből  52 Négyzetméter''

1/17
1/19

A lakótér  

Ennek a kétemeletes villának az első szintjén található a tágas, nyitott nappali, aminek fő eleme a nagy, kényelmes kanapé a Minotti ház Hamilton kollekciójából. A kanapé úgy lett elhelyezve, hogy panorámája legyen a természetre. 

 

A kanapét körbeveszik konzolok, egy dohányzóasztal és formatervezett asztali lámpák, melyek eleganciát és egyediséget kölcsönöznek.

 

Ez a tér dominál a lakásban, ez szabja meg a ház tervezési irányvonalát, ez biztosít barátságos, kényelmes környezetet az itt lakóknak.

A kandalló a kellemes otthon érzetét adja, amelyet kiemel a tűz és a fa. Meg kell jegyezni, hogy a kandalló etanol égésű, így nincs szükség semmilyen csőre, elszívóra vagy műszaki berendezésre.

1/17

Ez a lakás közösségi és személyes terekre lett bontva.

A személyes tér az emeleten van, ahol a hálószoba és a gardrób található.


A nappali egybe van nyitva a konyhával és egy kis irodával, amit könnyedén vendégszobává lehet alakítani.


Amikor elkezdtük a projekt tervezését, a célunk és fő ötletünk az volt, hogy egy kellemes teret hozzunk létre, amely a mindennapi élet komfortját biztosítja, 100 százalékosan kihasználja a teret, és mégis harmoniában legyen a tervezés a minőséggel. 

 

Nagyméretű, erősen kontrasztos kerámia burkolat, fa, üveg és fém, ezek az uralkodó elemek, amelyek a teret kellemes lakóterré alakítják.

1/19

Ez a projektünk az “arany csomag”-ra épül, ami magas minőségi és komfort színtet jelent.

 

Ez a lakás közösségi és privát térre lett osztva. Jobbra található a személyes tér a hálószobával és a gardróbbal.


A nappali egybe van nyitva a konyhával, nagy, tágas teret biztosítva, ahol jól eloszlik a természetes fény, jól alkalmazkodva az ügyfél életviteléhez.


Amikor elkezdtünk dolgozni ezen a projekten, a fő cél és elképzelés az volt, hogy a mindennapi élethez kellemes teret alakítsunk ki, megadva minden komfortot, 100 %-osan kihasználva a teret, és ugyanakkor megteremtsük a design és a minőség harmóniáját.

Tulipános Ház

Az Álomkörnyezet

1/10

Kőház

Ki a Természetbe

1/3

1/23

1/35

Kövessen minket

© Copyright 2018 HBellorin Kft©. All rights reserved.