top of page

DA CRIB

A "Da crib" egy Budapest XI. kerületében található lakótérre tervezett projekt. Ez a tér 114 négyzetméterből áll, beleértve a teraszt is.

Az ügyfél igényeit követve és életstílusuknak megfelelően a következő térbeli átalakításokat hajtottuk végre: előszoba, nappali, konyha, zuhanyzóval és káddal ellátott fürdőszoba, vendég WC, fő hálószoba, mosókonyha és iroda-vendégszoba.

A terv stílusához ügyfeleink választottak egy középpontot a neoklasszikus és a kortárs között, ahol a fa tónusai dominálnak, a magánterületeken úgy döntöttek, hogy nagy kontrasztú anyagokat és sötét árnyalatokat alkalmaznak, hogy ezzel a nagyobb magánélet és elegancia érzetét keltsék. Míg a nyilvános helyiségekben a fehér, világos és természetes tónusok fontos szerepet játszanak és fényt, tágasságot és frissességet biztosítanak ezzel a környezet számára.

A fürdőszobához egy világos, természetes tónusú környezetet javasoltunk, ahol a természetes kő dominál, valamint az íves formák, a pihenés a lényege ennek a térnek.

Az otthon világítása az egyes tereknek megfelelően van kialakítva, minden területen egy általános és egy tompított világítási pontot terveztünk.

 

Az ilyen típusú világítástechnikák az adott alkalomnak megfelelően alkalmazhatóak, legyen az aktív vagy pihentető pillanat.

Plan-furniture  F01.png

1

2

3

4

5

6

7

bottom of page