top of page
Pomáz - családi ház  180m2 Alapterület - 760m2 Telekterület

A HBellorin két választható módon kínálja eladásra a pomázi Projectet:


- 125 Millió. Vásárolja meg a 45%-ban kész házat JELENLEGI ÁLLAPOTÁBAN, és fejezze be az építkezést
saját preferenciái és elképzelései szerint. A sikeres kivitelezéshez minden tervet és engedélyt
biztosítunk, pluszként pedig belsőépítészeti tudásunkat a vételi ár részeként kínáljuk.


- 240 Millió. Vegye meg PROJEKT-ként és engedje, hogy valóra váltsuk álmai otthonát! Nagy tapasztalattal
rendelkező Belsőépítészeti és Építőipari Vállalatként gyors és stresszmentes kivitelezést tudunk
biztosítani Önnek.

A Pomaz Project bemutatása:

Nyissa ki álmai otthonának ajtaját ebben a lenyűgöző házban! Ez a kivételes, 45%-ban elkészült ház
igazi családi menedékként várja gazdáját.


Ha szenvedélye van a kifinomult dizájn iránt, rajong a természetért és vágyik a nyugalomra, akkor ez egy olyan lehetőség, amit nem szeretne elszalasztani. A 160 nm-re kiterjedő, további 44 nm-es varázslatos teraszokkal rendelkező gyönyörű ház semmihez sem hasonlítható épület a környéken.


Ez a rezidencia a békés Pomáz városában, Budapesttől 20 km-re található, egy nemzeti park szélén, teljesen elmerülve a természetben, fent a hegyen. Stratégikus elhelyezkedésének és panorámaablakainak köszönhetően a ház egész nap 360 fokban napsugárba burkolózik. Ne feledkezzünk meg a lélegzetelállító látványról sem, amely a szeme elé tárul amikor lenézve a városra, vagy csodálja a szemközti hegyek dicsőségét. Az épület az utcafront felől azonban szándékosan el van
rejtve a kíváncsi szemek elől, már-már szerénynek tűnik a békés japán stílusú tető alatt.

Lépjen be, és fedezze fel az átgondolt belső tereket, amely már most az elegancia és a funkcionalitás keverékét mutatja.

A tervező koncepciója egy olyan kétszintes (80-80 nm) családi ház volt, amely nyitott teret kínál a kapcsolódásnak. Hadd inspiráljuk Önt ezekkel az ötletekkel és segítsük az álmodozásban:

- Az utcaszintről belépve érkezünk meg az építészetileg első emeletnek nevezett tágas, egybefüggő térbe. Érkezéskor rögtön elérkezünk a ház egyik fénypontjához – amit már az építkezés fázisában is megtapasztalhat – a lebegő mennyezethez, amely súlytalanná teszi a házat. Ezt a repülés-élményt az okozza, hogy egyetlen oszlop sem osztja szét a teret az egész emeleten, egy speciális vasbeton szerkezetnek köszönhetően. Besétálva egy tágas, 39 m²-es nappali várja Önt, amely harmonikusan
kapcsolódik egy nyitott konyhához (34 m²). Kényelmesen elhelyezett bejárati gardrób (1,84 m²) és ízlésesen berendezett WC (1,57 m²) növeli ennek a szintnek a kényelmét és praktikumát. Ezen kívül egy kellemes erkély (10 m²) csábítja Önt, hogy élvezze a friss levegőt és a lélegzetelállító kilátást.

- A földszinten egy hálószoba (27,5 m²) található, gardróbbal és saját fürdőszobával, amely a kényelem és a magánélet oázisát teremti meg. Két nagyvonalúan arányos szoba (11,5 m² és 13,48 m²) várja vendégeit, vagy biztosít rugalmas helyszínt egyedi igényeinek. Egy aprólékosan megtervezett fürdőszoba zuhanyzóval és káddal (6,32 m²) szolgálja a pihenést, míg egy külön mosókonyha (5,4 m²) gondoskodik arról, hogy a napi teendőit könnyedén intézze. A kertkapcsolatos terasz (34,25 m²)
összekapcsolja a szobákat a természettel és pihenésre csábít.

- A telek a maga 760 nm-ével akár egy 3 autós garázsnak, hangulatos kertnek, gyönyörű panorámás medencének, szabad füves területnek és grillezőnek is helyet biztosíthat.

Szolgáltatások, mint az áram és a víz, már bevezetésre kerültek, elérhetőek. A gépészeti rendszerek mérnök által tervezettek, a fűtő-hűtő elektromos hőszivattyús rendszer tervei a megállapodás részét képezik.

Felső szinti alaprajz.jpg
E-03 - Alsó szinti alaprajz.jpg

Jelenleg ez a kivételes ház 45%-ban készült el, és kétféle módon áll értékesítés alatt:

1. Vásárolja meg a házat jelenlegi állapotában, és lehetősége van az utolsó simítások elvégzésére saját elképzelései szerint. Akciós ajánlatként a HBelloring Interior Design az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítaná át a már létező 3D belsőépítészeti terveket, az ár részeként. Az építkezés jelen formában 125 millió forintért eladó.

2. Legyen Öné ez az álomotthon kulcsrakészen, bízza cégünkre az építkezés befejezését!

 

A mostani, professzionálisan átgondolt belső kialakításnak még 3 év engedélye van a kivitelezésre, 2026 májusáig nem szükséges újabb hatósági engedélyeztetés. A végső ár az Ön által személyesen kiválasztott anyagoktól és felületektől függ, de a kész ház ára (a mostani tervek alapján) 240 millió forintba kerül. Ebbe az árba beletartozik egy exkluzív design konyhabútor is, mely alap esetben nem része a kulcsrakész állapotoknak. A kert és építményeinek költsége személyes megállapodás része (a videón látható kialakítás kb. 45 millió). Kérjük, tekintse meg a 3D videóját ennek a rendkívüli otthonnak:

 


Keressen meg minket ma és kérjen személyes találkozót, vagy helyszínbejárást!

Használja ki a lehetőséget, legyen Öné ez a figyelemre méltó ház!
Ne halogassa tovább, hogy
harmóniában és boldogságban éljen a természet és a dizájn ölelésében, ezen a páratlan helyen.

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT

Nagyon szépen köszönjük

VAGY KÜLDJÖN NEKÜNK EGY E-MAILT ITT: INFO@HBELLORIN.COM

bottom of page