top of page

INFERNO

Az Inferno egy olyan tér, amelyet az öröm, a vidámság és az élvezet kedvéért hoztak létre, hogy megosszák azt barátaikkal vagy családjukkal, a fő koncepció Dante Alighieri "Isteni színjáték"-ban szereplő 9 pokoli körhöz kapcsolódik.

Az érkezési állomás egy teljesen vörös szoba, amely a sötétség végtelenjére utal, de messze nem rémálom, valódi kiléte az élvezet, a pihenés és akár egy jó filmnézés terét tárja elénk.

A vörös pokoli tornácon átkelve a pokol magjában landolunk, egy feltűnő és elegáns bárban, amely a legjobb italok és koktélok fogyasztására invitál, körülötte van hely a táncparkettnek, vagy egyszerűen csak beszélgetni és jól érezni magunkat

A padló az elveszett lelkek purgatóriumára utal, míg a falakon absztrakt lángok égnek, amelyek irányítják a szoba világítását és személyiségét.A nappalihoz csatlakozik három kis helyiség, a zuhanyzó, a jacuzzi és egy szauna egészen különös világítással.

Egy titkos ajtó a mosdóba visz minket, a tér többi részétől teljesen eltérő kialakítás elhiteti velünk, hogy minden rendben van, de a tükör mégis egy másik valóságot tükröz, akárcsak a dekoratív festményei.

Végül, miután átléptük az utolsó titkos ajtót, megérkezünk a biliárdszobába, ahol a normalitás, az elegancia és az őrület között meglehetősen zavaros a hangulat, és megkérdőjelezi a valóságot.

INFERNO.png

1

2

3

4

5

6

7

bottom of page