top of page
A-1.jpg

ÉPÍTÉSZET ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET

ALAKÍTSA ÁT OTTHONÁT ÁLMAI LAKÁSÁVÁ!

VELÜNK
ÁLMAI VALÓRA VÁLHATNAK

Okos és stílusos építészeti és belsőépítészeti megoldásokat kínálunk minden lehetséges forgatókönyvhöz.

"Valósítsük meg együtt elképzeléseit!"

TUDJA MEG A TERVEZÉS ÁRÁT

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT

KÖSZÖNÖM SZÉPEN

VAGY KÜLDJÖN NEKÜNK EGY E-MAILT ITT: INFO@HBELLORIN.COM

Az egyedi igényekhez és preferenciákhoz igazodó, különleges otthonok tervezésére specializálódtunk. Tapasztalt építészekből és tervezőkből álló csapatunknak minden szakértelme megvan ahhoz, hogy életre keltsék az Ön álmait, és olyan otthont hozzanak létre, amely nemcsak gyönyörű, hanem funkcionális is.

A Hbellorin-nál nagy tapasztalattal rendelkezünk a kereskedelmi területek tervezésében, amelyek az ügyfelek specifikus igényeire és célkitűzéseire vannak szabva. Legyen szó üzleti helyiségről, szállodáról, étteremről, irodáról vagy bármilyen más kereskedelmi térrel kapcsolatos tervekről, nálunk megtalálja az ehhez szükséges szakértelmet.

Szorosan együttműködünk az ügyfeleinkkel, hogy megértsük az üzleti célokat, a márkaidentitást és az ügyfélkört. Ezután tervezői koncepciót hozunk létre, amely figyelembe vesz olyan tényezőket, mint a forgalom, a funkció és az esztétikai vonzerő.

Akár van egy konkrét ötlete arra, hogy milyen tereket szeretne, akár segítségre van szüksége a tervezési koncepció kidolgozásában, mi együtt dolgozunk Önnel annak érdekében, hogy olyan légkört hozzunk létre, amely megfelel az Ön igényeinek, költségvetésének és időbeosztásának. A legújabb tervezési eszközöket és technológiákat használjuk 3D-s bemutatók és virtuális séták által, amelyek valósághű képet adnak arról, milyen lesz az otthona.

Emellett gondoskodunk a tervezési folyamat összes gyakorlati szempontjáról, például az építési engedélyek beszerzéséről, az építészekkel és kivitelezőkkel való együttműködésről, valamint arról, hogy a tervezés megfelel minden helyi építési szabályzatnak és rendeletnek.

EZT MONDJÁK ÜGYFELEINK

ffggg.JPG

Cristiano Siepi

I hired HBellorin for a full renovation project of my 30 sqm apartment in Budapest, the idea was to take advantage of the space as much as possible, what they did was just crazy, they found the way to have two independent bedrooms with wardrobe and working space, a spacious kitchen, a comfortable living area, bathroom and on top of that a laundry room! I highly recommend them if you are looking for a mix of beauty and functionality. 

ÉPÍTÉSZET ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET

NÉZZE MEG PORTFOLIÓNKAT

LÉPJEN KAPCSOLATBA CSAPATUNKKAL

DSCF5336.jpg

Nagyon szépen köszönjük

bottom of page